chantal vansuyt

Chantal Vansuyt, eigenaar Inpetto
Ik ben opgegroeid op het Belgische platteland. In 1989 ben ik afgestudeerd als sociaal wetenschapper aan de Universiteit van Amsterdam. Kort daarna heb ik mijn creatieve talenten ontwikkeld. Sinds 1991 ben ik werkzaam als grafisch ontwerper en vanaf 1996 eigenaar van Inpetto_ visuele communicatie. Ik ben een nieuwsgierige observator en verdiep me graag met een creatieve blik in de vraag van mijn opdrachtgevers.

Waar klopt mijn hart echt sneller van?
Door mijn academische achtergrond heb ik een sterke inhoudelijke focus. Ik zie het als een uitdaging om de verborgen schoonheid van onderwerpen op het gebied van kunst, fotografie, natuur- en cultuurbehoud, persoonlijke verhalen en geschiedenis voor een groter publiek zichtbaar te maken.

Mijn sterke punten
Communicatief meedenker
Gedreven doorzetter
Sensitief
Betrouwbaar
Professioneel
Oplossingsgericht

Dit zeggen opdrachtgevers over mij

Op Chantal kun je rekenen. Altijd bereid om mee te denken en pro-actief ontwerp­voorstellen aan te bieden die de spreek­woordelijke spijker op zijn kop slaan. Binnen de gestelde tijd en budgetten. Haar design haalt het beste uit onze tekstuele bood­schappen: een effectief en prettig een-tweetje richting opdracht­gevers als Geodan, plein06 en FunktieMediair.
– Tabasco Communicatie

De warme en betrokken benadering van Chantal geeft me altijd het gevoel dat wij een prachtig product te bieden hebben. En zij maakt het dan nog mooier.
– Margo Slot, Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Ook
Ik ben bestuurslid van Hortus Alkmaar (hortusalkmaar.nl)
Mijn inspiratie haal ik uit flamenco, tuinieren, beeldende kunst en fotografie.

Lid Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers (BNO)

Comments are closed.